hotel-fonda-neus-boda-r

Hotel Fonda Neus

Casa situada a l’antiga carretera de Gelida des de 1929, on quelcom parava a fer el canvi de cavalls. Els menjadors han tingut una evolució en el present, ja que al menjador petit era on sempre es servien àpats i el menjador gran actual era antigament la granja dels cavalls.Actualment Casa Fonda Neus inclou una amplia carta de plats a més del menú diari a partir de 10€ per dinars i sopars.

  • Sant Sadurní d'Anoia, Demarcació de Barcelona

    Marc Mir, 14-16, 08770

  • 25 €

    Preu mig de la carta

  • Si

    Menu diari

Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

Llenties estofades; Canelons Neus; Vedella rostida al cava amb bolets; Botifarra amb seques; Cassoleta de Xató i bull blanc; Bunyols de vent farcits de crema pastissera; Espatlla de xai a la catalana

prunes

orellanes i pinyons; mel i mató amb galetes

Plats que elaborem amb producte local

Bacallà al cava amb raïm confitat; Pollastre de pagès farcit d’orellana

dàtil

ametlla i cansalada amb la seva salseta; Xató del Penedès amb butifarra blanca

Rutes

Ruta del Xató, Cavatast, El Penedès Tasta'l, Préssec d'Ordal

Distintius

 

Comparteix-ho