Tipus d'establiment

Comprar els productes catalans és bufar i fer ampolles! Fes la teva compra a pagès, cerca els elaboradors, establiments, mercats i fires on pots trobar-los. I si prefereixes que te'ls portin a casa, consulta a quines botigues en línia pots fer la teva comanda.

Tipus-establiment

Restauració

Comerç verd

Els comerços verds són establiments dels mercats municipals que es diferencien per la seva oferta de productes locals, ecològics, de petits productors, de pagès o de llotja, convertint-se en prescriptors de l'alimentació sostenible i responsable.

Compra a Pagès

Compra a pagès

Descobreix on comprar producte català de proximitat directament al pagès.

Compra a l'elaborador

Compra a l'elaborador

Descobreix on comprar producte català de proximitat directament a l'elaborador.

Compra a l'establiment

Compra a l'establiment

Descobreix on comprar producte català als establiments agroalimentaris.

Botiga

Descobreix on comprar producte català a la botiga

Botiga en línia

Descobreix on comprar producte català a la botiga en línia

Fires i mercats

Punt de venda a fires

Descobreix on comprar producte català a les fires.

Punt de venda a mercats

Descobreix on comprar producte català als mercats

mercats

Mercats i productes de proximitat

Els mercats sou referents en la venda de productes agroalimentaris locals, frescos i de proximitat i, a més, sou part essencial del teixit social dels nostres barris. Coincidint amb l'any de Barcelona, capital de l'alimentació sostenible 2021, des de la Gastroteca comptem amb el suport de l’Institut Municipal de Mercats (IMMB) i la Federació de Mercats Municipals de Barcelona (FEMM) per a promoure i donar més visibilitat als comerços de mercats que venen aliments de productors de proximitat. Treballem en un campanya transversal per a promoure entre els consumidors i els professionals del sector aquest canal que facilita informació d’on poder comprar productes de la nostra terra. Per a participar-hi, cliqueu i empleneu els continguts, segons sigui el cas, (les dues opcions són compatibles):