Ecoteca

Els aliments ecològics catalans es produeixen, elaboren i etiqueten segons dues estrictes normatives que defineixen les tècniques i els mètodes de cultiu, cria, pesca i producció més respectuosos amb el planeta: l’europea, que en garanteix el valor agroecològic, i la catalana, que fixa uns criteris específics per al nostre territori. Són l’elecció preferida per a molts consumidors a l’hora de fer la compra i també de triar-los en un restaurant. També la teva? Troba en aquest cercador on comprar i tastar els productes ecocatalans.

On comprarimage description

Vols comprar aliments que afavoreixin la biodiversitat? Ja siguin frescos o elaborats, en aquest cercador trobaràs on comprar producte ecològic català. Posa el teu granet de sorra de la manera més gustosa per afavorir el nostre planeta.

On tastarimage description

“Faves ofegades amb cansalada de producció ecològica”. Oi que sona molt bé? Si t’agradaria saber on tastar els aliments ecològics catalans als restaurants, 'caterings' i allotjaments del nostre territori, només cal que facis una cerca per producte o zona i et farà venir salivera immediatament. Nyam!

Ets productor o elaborador ecològic? Inscriu-te a la Gastroteca!

Inscriu-te ja!
cereals vi fruita oli