Descobrir Cuina es transforma en Cuina, amb un canvi de disseny i continguts

Inici>Notícies >Actualitat >Descobrir Cuina es transforma en Cuina, amb un canvi de disseny i continguts
1
2
  • La revista ha presentat la seva nova etapa a Barcelona amb la presència de xefs de prestigi
  • 21/08/2009
  • Descobrir Cuina es transforma en Cuina, amb un canvi de disseny i continguts
  • La decisió de renovar la imatge i continguts de la revista respon al seu desig de posar-se al dia i adaptar-se a les exigències del mercat i dels lectors. Amb aquests canvis, la publicació, en què seguirant col•laborant experts i professionals de prestigi, pretén mantenir-se com un dels referents del seu sector a Catalunya.
  • Cuina enceta la nova etapa perquè “al cap de 8 anys ja tocava rentar la cara i reflexionar sobre els canvis que hi ha hagut a la gastronomia a Catalunya i incorporar les noves cares i tendències que han aparegut”, afirma Josep Sucarrats, director, que subratlla el protagonisme que “a l’actualitat ha adquirit el producte local i el menjar saludable” en detriment de les “aportacions tècniques, que ja estan més assumides”. La revista de setembre recuperarà l’enquadernació amb llom i apareixerà amb noves tipografies a banda d’estrenar seccions. No obstant, seguirà mantenint la línia editorial en què tenen cabuda tant la cuina moderna com la tradicional i la divulgació de productes, comerços i els millors restaurants i xefs catalans. També segueixen col·laboradors de prestigi com la xef Carme Ruscalleda o bé el pastisser Jordi Roca, a banda d’altres reconegudes firmes de la gastronomia a Catalunya.  

    Al pròxim número, que es podrà comprar a partir del 27 d’agost, Cuina entrevistarà Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d’Or, a Gelida, Premi Cuiner de l’Any atorgat per l’últim Fòrum Gastronòmic i altres experts dels fogons de la seva generació, com Santi Rebés i Fidel Puig, del Restaurant Embat, i Rafael Peña, del Gresca, ambdós a Barcelona. També parlarà de receptes amb miniverdures i de la tendència de fer servir el got per menjar.

    Amb 15.000 exemplars venuts cada mes segons OJD i uns 40.000 lectors segons el Baròmetre de la comunicació i la cultura, Cuina, que edita Sàpiens Publicacions, del Grup Cultura’03, i té la seu a Badalona, és una de les publicacions referents sobre gastronomia del mercat català i destaca per la qualitat dels seus reportatges, tant dels textos com de les fotografies.

    La publicació s’ha  presentat recentment a l’hotel Omm de Barcelona amb la presència de xefs de prestigi com Carme Ruscalleda (restaurant Sant Pau), Fermí Puig (Drolma), Xavier Pellicer (Àbac), Albert Ventura (Coure), Jordi Anglí (Grup Ferré), Jordi Parra (Grup GSR), Iker Erauzkin (autor de diversos llibres de cuina) i Pep Nogué.

     

     

Enllaços:
Arxius associats:
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.