Recepta de bunyols de carbassó

Bunyols de carbassó

Vegetarià, Verdures i altres hortalisses

Ingredients

  • ½ kg de carbassó
  • 2 alls picats
  • 1 ou
  • 1 sobre de gasosa
  • Farina
  • Sal
  • Oli
icon
Close

Preparació

Talleu el carbassó, sense pelar, a daus petits, saleu-lo i poseu-lo a escórrer una estona.
Afegiu-hi l’all picat i remeneu-ho.
A banda, barregeu l’ou, el sobre de gasosa i la sal.
Seguidament afegiu-hi la farina que admeti fins que quedi una massa no gaire espessa.
Afegiu-hi el carbassó escorregut i barregeu-ho bé.
Aneu formant bunyols i fregiu-los en oli calent.

Variacions:
En lloc del sobre de gasosa s’hi pot posar sifó o un altre llevat en pols.

Ingredients

  • ½ kg de carbassó
  • 2 alls picats
  • 1 ou
  • 1 sobre de gasosa
  • Farina
  • Sal
  • Oli
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana