Xulles amb fesols

Carns , Llegums , Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes

    • 400 g de xulles (cansalada) tallades a tires
    • 1 ceba
    • 4 grans d'all
    • Sal
    • Pebre
    • Farigola
    • Sajolida
    • 800 g de fesols bullits (mongetes bullides)
    • Oli
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/recepta-xulles-amb-fesols-1-10.jpg
    • Preparació

      Saleu i fregiu les xulles a la cassola.
      Quan siguin una mica rosses, afegiu-hi la ceba trinxada i els alls sencers, les herbes i el pebre.
      Quan tot hagi agafat color poseu-hi les mongetes amb una miqueta del seu brou i deixeu que cogui a foc lent.

      Variacions:
      Es pot servir només fregit, sense suc.
      S’hi pot afegir un tros del tel del fetge del porc.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.