Recepta de cigrons amb espinacs

Cigrons amb espinacs

Aptes per a celíacs, Llegums

Ingredients

  • 300 g de cigrons bullits
  • 1 kg d'espinacs
  • 1 ceba
  • 2 alls trinxats
  • 100 g de cansalada tallada a daus petits
  • Oli
  • Sal
  • Brou de la cocció dels cigrons
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Netegeu i renteu els espinacs en dues o tres aigües.
En una paella amb oli enrossiu la cansalada i afegiu-hi la ceba i els alls.
Quan estigui la ceba enrossida afegiu-hi els espinacs, saleu-los i remeneu el sofregit.
Afegiu-hi els cigrons amb una mica de caldo de la cocció i deixeu-ho coure tot junt una estona.

Ingredients

  • 300 g de cigrons bullits
  • 1 kg d'espinacs
  • 1 ceba
  • 2 alls trinxats
  • 100 g de cansalada tallada a daus petits
  • Oli
  • Sal
  • Brou de la cocció dels cigrons
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana