Recepta de patates amb bolets

Patates amb bolets

Aptes per a celíacs, Verdures i altres hortalisses
Altres noms: patates i bolets Vall-honesta

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 400 g de bolets (fredolics, carreretes, etc.)
  • 200 g de cansalada tallada a bocins
  • 2 alls trinxats
  • Oli
  • Aigua
  • Sal
icon
Close

Preparació

Bulliu les patates amb pell, peleu-les i aixafeu-les.
Fregiu la cansalada i els alls, i quan agafin color afegiu-hi els bolets.
Quan els bolets estiguin cuits, incorporeu-hi les patates i remeneu-ho.

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 400 g de bolets (fredolics, carreretes, etc.)
  • 200 g de cansalada tallada a bocins
  • 2 alls trinxats
  • Oli
  • Aigua
  • Sal
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana