Sopa de carbassa

Halal , Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes , Vegà , Vegetarià , Verdures i altres hortalisses

    • 1 kg de carbassa tallada
    • 150 g d’arròs
    • 2 cebes
    • 1 fulla de llorer
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • Pebre
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/recepta-sopa-de-carbassa-1-10.jpg
    • Preparació

      Feu un sofregit amb la ceba i la fulla de llorer en una olla amb oli d’oliva verge extra.
      Afegiu-hi la carbassa i deixeu-la ofegar amb l’olla tapada.
      Afegiu-hi aigua i quan la carbassa estigui a mig coure afegiu-hi l’arròs.
      Rectifiqueu-ho de sal i pebre.

      Variacions:
      S’hi pot afegir mongetes bullides.
      S’hi poden afegir castanyes bullides.
      S’hi pot afegir llet.
      S’hi pot afegir botifarra negra.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.