Popets amb ceba

Peixos i mariscs

    • 1 kg de popets
    • 4 cebes tallades gruixudes
    • 3 alls llaminats
    • Un raig de vi blanc o ranci
    • Llorer
    • Sal
    • Pebre
    • Aigua
    • Oli d'oliva verge extra
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Popets_amb_ceba_-_Peixos_i_mariscs_v31-scaled.jpg
    • Preparació

      Netegeu, renteu i escorreu els popets.
      Salteu els popets amb l’oli d’oliva verge extra, el vi, el llorer, la sal i el pebre, i reserveu-los.
      Sofregiu la ceba i, quan estigui fosca, afegiu-hi els alls i els popets.
      Amb la cassola tapada deixeu-ho estofar fins que els popets estiguin cuits, tot afegint-hi miques d’aigua si cal.

      Variacions:
      Es pot posar tomàquet a la salsa.
      Es pot fer un sofregit amb la ceba, l’all, julivert i tomàquet.
      S’hi poden afegir patates una mica abans d’acabar la cocció dels popets.
      Es pot acabar el plat amb una picada d’all i julivert.
      Es pot fer amb pops més grans. En aquest cas, cal tallar-los a trossos i afegir-los quan la ceba és a mig fer. Si són molt grans, cal bullir-los prèviament.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.