VILAGUT RESTAURANT

A casa nostra hi trobareu cuina tradicional adaptada a les noves tendències. Sempre treballem amb productes de màxima qualitat i Km0.

barra del restaurant vilagut
plat de bacallà de cuina d'autor
xef julià bernet
taula parada
    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Canelons de pularda
      • beixamel de bolets
      • Perigord de la seva carcassa/colomí rostit amb vi ranci/garrí rostit amb poma
      • reducció de P.X.
      • i terrina dels seus menuts
      • escórpora
      • suquet de gamba i vieira.
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Caneló
      • cabrit al forn
      • carpaccio de gamba
      • cap i pota.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: cuina tradicional catalana adaptada a les noves tendències
      • Menu diari
      • Premi: Solete Guia Repsol
    • 50

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.