Halal, pastes, arrossos i altres cereals, vegà, vegetarià
Ens i organismes que formen part de la Gastroteca i contribueixen a que aquest portal difongui continguts de qualitat amb rigurositat.
El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és l’autoritat de control de Catalunya que té funció d’auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics de casa nostra.
El Consell Català de la Producció Integrada és un corporació de dret públic a la qual s’atribueix la gestió de la producció integrada amb l\'objectiu de vetllar per un model productiu de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient.
Girona Excel·lent és el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona creat l’any 2014 per tal d’impulsar, fomentar i difondre les matèries primeres procedents de l\'agricultura, l\'horticultura, la viticultura, el conreu de l\'olivera, la ramaderia, la pesca i les transformacions agroalimentàries artesanals i industrials de qualitat de les comarques gironines. Tots els productes Girona Excel·lent s\'elaboren al cent per cent a les comarques gironines i cada dos anys se seleccionen mitjançant tasts a cegues per especialistes de cada àmbit. En les taules de tast, hi han participat grans cuiners, sommeliers, gastrònoms i persones amb criteri contrastat i reconegut arreu del país.
La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar dels ciutadans del seu àmbit territorial: la província de Barcelona –311 municipis en xarxa–, la qual cosa representa el 24% del total de la superfície de Catalunya i el 74,4% del total de la població catalana (més de cinc milions i mig de persones). Actua directament prestant serveis i, sobretot, en cooperació amb els ajuntaments. Amb l’objectiu de protegir i promoure la identitat i la cultura gastronòmica de la demarcació, la Diputació de Barcelona va posar en marxa l’any 2010 una agrupació voluntària d’ens locals d’àmbit supramunicipal dirigida a reivindicar i enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat: la Xarxa de Productes de la Terra, que compta amb un cens de més d’un miler d’empreses productores d’aliments classificades per sectors i destacant aquelles que produeixen o elaboren productes singulars, les que realitzen producció ecològica, les empreses amb una llarga trajectòria històrica i les que comercialitzen en circuit curt.