Recepta del pop amb patata

Pop amb patata

Peixos i mariscs

Ingredients

  • 800 g de pop trossejat
  • 3 cebes tallades a la juliana
  • 2 tomàquets rallats
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1 kg de patata
  • 1 copa de vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet i el pebre vermell.
Feu-hi la reducció del vi, afegiu-hi el pop, cobriu-lo d’aigua i deixeu-ho coure fins que el pop estigui gairebé cuit.
Quan falti poc per acabar, afegiu-hi les patates esbocinades i deixeu-ho coure.

Variacions:
Es pot acompanyar d’allioli.

Ingredients

  • 800 g de pop trossejat
  • 3 cebes tallades a la juliana
  • 2 tomàquets rallats
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1 kg de patata
  • 1 copa de vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana