Fesols amb bacallà

Llegums, Peixos i mariscs

Ingredients

  • 400 g de bacallà dessalat
  • 600 g de fesols (mongetes bullides)
  • 4 tomàquets madurs trinxats
  • 2 alls trinxats
  • Julivert
  • 1 culleradeta de pebre roig
icon
Close

Preparació

Enfarineu i fregiu el bacallà, i retireu-lo.
En el mateix oli feu un sofregit amb l’all, el julivert, el tomàquet i el pebre roig.
Ho cobriu de brou i ho deixeu bullir a foc suau.
Comproveu el punt de sal.
Tireu-hi les mongetes i el bacallà, i deixeu que bulli tot junt una estona.

Variacions:
En comptes de brou podeu posar-hi aigua o el suc de bullir les mongetes.

Ingredients

  • 400 g de bacallà dessalat
  • 600 g de fesols (mongetes bullides)
  • 4 tomàquets madurs trinxats
  • 2 alls trinxats
  • Julivert
  • 1 culleradeta de pebre roig
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana