Empedrat
Amanides i plats freds, Halal
- 1/2 kg de bacallà esqueixat i dessalat
- 4 tomàquets tallats a daus
- 1 ceba tallada a tires
- 600 g de mongetes bullides
- Olives negres sense pinyol
- 2 ous durs
- Oli
- Pebre
- Sal
Close
Preparació
Barregeu el bacallà escorregut, la ceba, les olives, les mongetes, els ous durs i els tomàquets.
Amaniu-ho amb oli, sal i pebre.
Variacions:
S’hi pot afegir pebrot vermell o verd.
S’hi pot posar tonyina.
Es pot amanir amb vinagre, oli i sal.
Es pot fer amb ceba tendra.
- 1/2 kg de bacallà esqueixat i dessalat
- 4 tomàquets tallats a daus
- 1 ceba tallada a tires
- 600 g de mongetes bullides
- Olives negres sense pinyol
- 2 ous durs
- Oli
- Pebre
- Sal
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana
Altres receptes
Amanides i plats freds, Halal