Recepta de l'empedrat

Empedrat

Amanides i plats freds, Halal

Ingredients

  • 1/2 kg de bacallà esqueixat i dessalat
  • 4 tomàquets tallats a daus
  • 1 ceba tallada a tires
  • 600 g de mongetes bullides
  • Olives negres sense pinyol
  • 2 ous durs
  • Oli
  • Pebre
  • Sal
icon
Close

Preparació

Barregeu el bacallà escorregut, la ceba, les olives, les mongetes, els ous durs i els tomàquets.
Amaniu-ho amb oli, sal i pebre.

Variacions:
S’hi pot afegir pebrot vermell o verd.
S’hi pot posar tonyina.
Es pot amanir amb vinagre, oli i sal.
Es pot fer amb ceba tendra.

Ingredients

  • 1/2 kg de bacallà esqueixat i dessalat
  • 4 tomàquets tallats a daus
  • 1 ceba tallada a tires
  • 600 g de mongetes bullides
  • Olives negres sense pinyol
  • 2 ous durs
  • Oli
  • Pebre
  • Sal
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana