Recepta de cabrit amb moixerons

Cabrit amb moixernons

Bolets, Carns

Ingredients

  • 1 kg de cabrit trossejat
  • 200 g de moixernons frescos
  • 1 ceba tallada a la juliana
  • 2 cabeces d'all trinxades
  • 1 pebrot vermell tallat a daus petits
  • 1 got de vi ranci
  • 1 ou
  • Farina
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Llard o oli
icon
Close

Preparació

Salpebreu el cabrit, enfarineu-lo, fregiu-lo en una cassola amb llard i reserveu-lo.
A la mateixa cassola feu un sofregit amb la ceba, els alls, el llorer i el pebrot.
A banda, salteu els moixernons amb all i julivert.
Un cop cuit el sofregit, afegiu-hi el cabrit, feu-hi la reducció del vi ranci, poseu-hi els moixernons i deixeu-ho coure tot junt amb la cassola tapada a foc lent fins que el cabrit sigui tou.

Variacions:
Es pot fer amb altres bolets.

Ingredients

  • 1 kg de cabrit trossejat
  • 200 g de moixernons frescos
  • 1 ceba tallada a la juliana
  • 2 cabeces d'all trinxades
  • 1 pebrot vermell tallat a daus petits
  • 1 got de vi ranci
  • 1 ou
  • Farina
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Llard o oli
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana