Recepta de braç de gitano de patata

Braç de gitano de patata

Aptes per a celíacs, Halal, Verdures i altres hortalisses

Ingredients

  • 1 ½ kg de patates
  • 1 llauna de tonyina en oli
  • 2 ous durs
  • 1 tassa de maionesa
  • 2 pebrots vermells escalivats
  • 100 g d'olives negres
  • Sal
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Bulliu les patates i feu-ne un puré.
Quan sigui fred, esteneu el puré sobre un paper vegetal i aplaneu-lo fins que tingui un dit de gruix.
Poseu-hi al damunt la tonyina, escorreguda i barrejada amb una mica de maionesa.
Enrotlleu-ho, ajudant-vos del paper, per formar un braç.
Cobriu-lo de maionesa i adorneu-lo amb l’ou dur tallat a rodelles, el pebrot tallat a tires i les olives.

Variacions:
En el farciment també s’hi poden posar pèsols cuits, pebrot vermell escalivat i ou dur.
El farciment pot ser de carn de vedella o de porc rostida.

Ingredients

  • 1 ½ kg de patates
  • 1 llauna de tonyina en oli
  • 2 ous durs
  • 1 tassa de maionesa
  • 2 pebrots vermells escalivats
  • 100 g d'olives negres
  • Sal
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana