El Ginjoler

A l'Hort del Rector, el nostre restaurant, treballem amb productes de proximitat i de temporada, combinant la cuina catalana clàssica amb un toc de creativitat. La nostra carta canvia cada temporada per poder treballar sempre amb els millors productes de cada estació. Anem cada dia a plaça. Us convidem a menjar delicioses receptes elaborades amb productes fets amb molta cura, tot acompanyat amb una àmplia selecció de vins vius i viscuts. La nostra filosofia es basa en dues premisses: la temporalitat de les matèries primeres i els productors. Tampoc no és agosarat dir que fem una cuina de Mar i Muntanya. Volem conèixer la traçabilitat, vetllem la sostenibilitat.

  • Cornellà del Terri, Demarcació de Girona

    Carrer E, 14, 17844 Cornellà del Terri, Girona, Espanya

  • 50€

    Preu mig de la carta

Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

Peix i marisc fresc de llotja

carns rostides

amanides amb producte de temporada.

Plats que elaborem amb producte local

Bonítol confitat a casa

Coca d’anís

Xutnei de cireres i recuit d’en Pauet

Conill rostit amb picada de xocolata

“Roast-beef” de vaca de Can Frigola amb salsa cafè de París i blat forment

Préssecs de Mas Molla rostits amb compota de vi i gerds i escuma de marialluïsa

Distintius