Recepta de Musclos a la marinera

Musclos a la marinera

Peixos i mariscs

Ingredients

  • 1/2 kg de musclos grans
  • 1 ceba trinxada
  • 4 tomàquets madurs trinxats
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1 cullerada de farina
  • · Per fer la picada:
  • 2 alls
  • Uns brins de safrà
  • Julivert
icon
Close

Preparació

Bulliu els musclos amb poca aigua, en una cassola tapada, i coleu el caldo.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet, feu reduir el vi i afegiu-hi la farina, que es cogui una estona.
Mulleu-ho amb aigua de bullir els musclos i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Afegiu-hi als musclos la salsa i la picada, i deixeu-ho coure 5 minuts tot junt.

Variacions:
En comptes de l’aigua de bullir els musclos, hi podeu posar brou de peix.
La salsa es pot triturar i passar per un colador.
Es poden afegir ametlles a la picada.
Es pot fer amb cloïsses en comptes de musclos.

Ingredients

  • 1/2 kg de musclos grans
  • 1 ceba trinxada
  • 4 tomàquets madurs trinxats
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1 cullerada de farina
  • · Per fer la picada:
  • 2 alls
  • Uns brins de safrà
  • Julivert
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana