Recepta de gall de Sant Pere amb patates

Gall de Sant Pere amb patates

Aptes per a celíacs, Peixos i mariscs

Ingredients

  • 800 g de supremes de gall de Sant Pere
  • 2 porros tallats a rodanxes fines
  • 1 ceba tallada a la juliana
  • 2 tomàquets madurs tallats a daus
  • 2 alls picats
  • 500 g de patates a rodanxes
  • Brou de peix
  • Oli
  • Sal
icon
Close

Preparació

Fregiu la ceba, els porros, els alls i els tomàquets, per aquest ordre.
Saleu-ho i quan estigui fet afegiu-hi les patates i brou de peix fins que les cobreixi.
Una mica abans d’acabar la cocció de les patates afegiu-hi el peix prèviament salat i deixeu-ho al foc fins que estigui al seu punt.

Variacions:
S’hi pot afegir allioli per damunt.

Ingredients

  • 800 g de supremes de gall de Sant Pere
  • 2 porros tallats a rodanxes fines
  • 1 ceba tallada a la juliana
  • 2 tomàquets madurs tallats a daus
  • 2 alls picats
  • 500 g de patates a rodanxes
  • Brou de peix
  • Oli
  • Sal
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana