Recepta de crepes farcides de bolets i gambes

Creps farcides de bolets i gambes

Bolets

Ingredients

  • 100 g de bolets de temporada (rovellons, camagrocs, llenegues, ceps i gírgoles)
  • 100 g de gambes pelades
  • 1 all
  • Julivert
  • ½ copa de conyac
  • Oli d'oliva
  • · Per a la pasta de les creps:
  • 1 l de llet
  • 5 ous sencers i un rovell
  • 50 g de sucre
  • 110 g de mantega
  • 275 g de farina
  • Un pessic de sal
icon
Close

Preparació

Renteu el bolets i trossegeu-los.
En una paella amb un raig d’oli d’oliva, salteu els bolets i les gambes amb una mica de sal i pebre. Quan s’han begut tota l’aigua que han deixat anar, flamegeu-los amb el conyac.
Afegiu-hi l’all i el julivert i rectifiqueu-ho de sal.
Un cop teniu la pasta de creps feta, amb tots els ingredients barrejats, suqueu amb una gota d’oli una paella al foc, aboqueu-hi una cullerada grossa de pasta i feu que cobreixi la superfície. Quan estigui cuita per una banda, gireu-la amb un moviment ràpid.
Estireu-les, ompliu-les del farcit de bolets i gambes i enrotlleu-les.
Per muntar el plat, poseu un fons de samfaina (ceba, pebrot verd, albergínia i tomàquet, tot fregit), a sobre col·loqueu les creps, les cobriu amb beixamel i formatge ratllat i les gratineu.

Ingredients

  • 100 g de bolets de temporada (rovellons, camagrocs, llenegues, ceps i gírgoles)
  • 100 g de gambes pelades
  • 1 all
  • Julivert
  • ½ copa de conyac
  • Oli d'oliva
  • · Per a la pasta de les creps:
  • 1 l de llet
  • 5 ous sencers i un rovell
  • 50 g de sucre
  • 110 g de mantega
  • 275 g de farina
  • Un pessic de sal
Close
Font: Restaurant El Pi de Sant Just