Recepta de Cigrons amb gambes

Cigrons amb gambes

Aptes per a celíacs, Llegums, Peixos i mariscs

Ingredients

  • 300 g de cigrons bullits
  • 12 gambes
  • 2 alls
  • 3 tomàquets
  • Brou de la cocció dels cigrons
  • Allioli negat
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
icon
Close

Preparació

En una cassola amb oli fregiu les gambes, salpebreu-les i retireu-les.
En el mateix oli feu un sofregit amb l’all, els tomàquets i el julivert.
Afegiu-hi els cigrons bullits i escorreguts i remeneu-los amb el sofregit a foc suau.
Poseu-hi a sobre les gambes i afegiu-hi per damunt l’allioli negat desfet amb el suc de la cocció dels cigrons.
Afegiu-hi brou dels cigrons i deixeu-ho acabar de coure tot junt perquè lliguin tots els gustos.

Ingredients

  • 300 g de cigrons bullits
  • 12 gambes
  • 2 alls
  • 3 tomàquets
  • Brou de la cocció dels cigrons
  • Allioli negat
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana