Capipota

Carns

Ingredients

  • 2 potes de vedella
  • 500 g de cap de vedella cuit
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • · Per fer la picada:
  • 2 alls
  • Julivert
  • 15 g de pinyons
  • 1 copa de vi ranci
icon
Close

Preparació

Bulliu la pota de vedella amb aigua, ceba, llorer i sal.
Desosseu les potes i talleu-ho tot a trossos no gaire grans.
En una cassola feu un sofregit amb les cebes i els tomàquets.
Afegiu-hi el cap tallat a trossos, les potes i una mica d’aigua o brou de la cocció de les potes.
Afegiu-hi la picada deixatada amb el vi ranci i deixeu-ho coure tot junt una estona.

Variacions:
S’hi pot afegir tripa de vedella.
Es pot fer amb samfaina en lloc de sofregit.
S’hi poden afegir cigrons bullits al mateix moment que la picada i una mica de brou de la cocció dels cigrons.

Ingredients

  • 2 potes de vedella
  • 500 g de cap de vedella cuit
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • · Per fer la picada:
  • 2 alls
  • Julivert
  • 15 g de pinyons
  • 1 copa de vi ranci
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana