Bunyols de vent

Halal , Postres i dolços , Vegetarià

    • 125 g de farina
    • 80 g de mantega
    • 4 ous
    • Un pessic de sal
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sucre
    • ¼ l d'aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Bunyols-de-vent-Postres-i-dolços-1-scaled.jpg
    • Preparació

      Feu bullir l’aigua amb la mantega i la sal.
      Quan bulli aboqueu-hi de cop la farina i remeneu-ho fins que es faci una bola de pasta que es desenganxi de les parets del pot.
      Fora del foc, remeneu per tal que es refredi i agafi consistència.
      Aneu-hi incorporant els ous d’un en un, sense deixar de remenar, fins que quedi una massa llisa.
      Poseu la massa en una màniga, talleu porcions de pasta i tireu-les en oli d’oliva verge extra abundant i calent.
      Traieu els bunyols quan agafin color i empolseu-los amb força sucre.

       

      Variacions:
      Es poden farcir de crema.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    z-library Immediate Affinity