Bunyols de vent

Halal, Postres i dolços, Vegetarià
Altres noms: caragirats

Ingredients

  • 125 g de farina
  • 80 g de mantega
  • 4 ous
  • Un pessic de sal
  • Oli
  • Sucre
  • ¼ l d'aigua
icon
Close

Preparació

Feu bullir l’aigua amb la mantega i la sal.
Quan bulli aboqueu-hi de cop la farina i remeneu-ho fins que es faci una bola de pasta que es desenganxi de les parets del pot.
Fora del foc, remeneu per tal que es refredi i agafi consistència.
Aneu-hi incorporant els ous d’un en un, sense deixar de remenar, fins que quedi una massa llisa.
Poseu la massa en una màniga, talleu porcions de pasta i tireu-les en oli abundant i calent.
Traieu els bunyols quan agafin color i empolseu-los amb força sucre.

 

Variacions:
Es poden farcir de crema.

Ingredients

  • 125 g de farina
  • 80 g de mantega
  • 4 ous
  • Un pessic de sal
  • Oli
  • Sucre
  • ¼ l d'aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana