Recepta de brou de peix

Brou de peix

Aptes per a celíacs, Halal, Peixos i mariscs, Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes
Altres noms: fumet.

Ingredients

  • Espines i cap de peix blanc
  • Cebes
  • Pastanagues
  • Porros
  • Api
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Poseu a bullir amb aigua freda el peix.
Quan arrenqui el bull, desescumeu i afegiu-hi les verdures.
Deixeu-ho bullir uns 30 minuts.

Variacions:
S’hi poden afegir uns grans de pebre negre.
Es pot fer només amb peix, sense verdures.
S’hi pot afegir una fulla de llorer.
S’hi pot fer una reducció de vi blanc.
S’hi poden afegir crancs, galeres, escórpora i altres peixos.

Ingredients

  • Espines i cap de peix blanc
  • Cebes
  • Pastanagues
  • Porros
  • Api
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana