Recepta d'amanida de faves i pernil amb menta

Amanida de faves i pernil amb menta

Amanides i plats freds, Aptes per a celíacs

Ingredients

  • 600 g de faves tendres i petites
  • Un ramet i fulles de menta
  • Pernil salat
  • Enciam
  • Vinagreta
  • Sal
icon
Close

Preparació

Feu bullir les faves amb un ramet de menta, escorreu-les i refredeu-les dins un bol amb aigua freda.
A part, talleu unes fulles d’enciam i el pernil a la juliana.
Barregeu-ho tot i amaniu-ho amb la vinagreta, feta dins el morter amb fulles de menta picades.

Variacions:
S’hi pot afegir ceba tendra.
S’hi poden afegir tomàquets tallats a daus.

Ingredients

  • 600 g de faves tendres i petites
  • Un ramet i fulles de menta
  • Pernil salat
  • Enciam
  • Vinagreta
  • Sal
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana