Amanida de faves i pernil amb menta

Amanides i plats freds , Aptes per a celíacs

    • 600 g de faves tendres i petites
    • Un ramet i fulles de menta
    • Pernil salat
    • Enciam
    • Vinagreta
    • Sal
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Amanida-de-faves-i-pernil-amb-menta-Amanides-i-plats-freds-scaled.jpg
    • Preparació

      Feu bullir les faves amb un ramet de menta, escorreu-les i refredeu-les dins un bol amb aigua freda.
      A part, talleu unes fulles d’enciam i el pernil a la juliana.
      Barregeu-ho tot i amaniu-ho amb la vinagreta, feta dins el morter amb fulles de menta picades.

      Variacions:
      S’hi pot afegir ceba tendra.
      S’hi poden afegir tomàquets tallats a daus.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.