Vell Papiol

El restaurant Vell Papiol va ser inaugurat l’abril del 1997, però la nostra trajectòria comença dècades enrere, provinent de la tradició familiar.El restaurant és conduit per Salvador Vernet i el seu fill David Vernet, responsables de la cuina, i la seva dona Joana Navarro, a la sala.

  • Calafell, Demarcació de Tarragona

    C/ Vilamar, 30, 43820

  • 35,00 €

    Preu mig de la carta

  • Si

    Menu diari

Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

Arròs caldós de llamàntol; arròs cremós de bolets i llagostins; arrossejat de Calafell; Suquet de peix; Costelles de cabrit a la brasa

Plats que elaborem amb producte local

Arrossejat de Calafell; Arròs negre Vell Papiol; Filet de vedella criada al Baix Penedès; Garrinet cuit a baixa temperatura amb pell cruixent; Sopa de pescadors de Calafell amb fideus fins; Corvall papillota

fonoll salvatge

espàrrec blanc i faves tendres

Comparteix-ho