Restaurant Ferreruela

El nostre restaurant practica una cuina elaborada amb producte de proximitat, de temporada i de qualitat. Treballem perquè els nostres clients identifiquin en la nostra cuina el sabor de la memòria i la tradició. Utilitzem la brasa, tècnica ancestral de les nostres terres, combinant-la amb mètodes avantguardistes, cuinant productes que tradicionalment no es preparaven a la brasa.

  • Lleida, Demarcació de Lleida

    Carrer de Bobalà, 8, 25004 Lleida, Espanya

  • 45

    Preu mig de la carta

Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

Coca de recapte.

Plats que elaborem amb producte local

Espatlles de conill confitades a la brasa amb sofregit agredolç de ceba i mostassa

espatlla de xai de raça Xisqueta del Pallars a la brasa amb sèmola de blat especiada

assortiment de formatges artesans de la terra amb pa de nous i orellanes

caragols de Ponts a l’estil de la Maria Teresa amb allioli.

Rutes

Ruta del vi Costers del Segre

Distintius

 

Comparteix-ho