QuintaForca

Rep els seus clients en una caseta del segle XVIII situada en una petita pedania entre vinyes. «És un espai on volem detenir el temps, un petit restaurant amb una gran cuina en constant evolució i fidel a la tradició», apunta Xavi Fabra, també coordinador d’Slow Food Catalunya. Convida a gaudir de «la màgia de la cuina creada des del cor» i es compromet a revelar al comensal «sensacions úniques i efímeres» que el transportaran —diuen— «a espais íntims de la nostra terra i del seu cos».

  • Nulles, Demarcació de Tarragona

    Pedania de Casafort, 7. Nulles, 43887

  • 55€

    Preu mig de la carta

  • Si

    Menu diari

Plats que elaborem amb producte local

Cap i pota amb cigrons menuts

suquet de moixina amb fesols

trinxat d’espigalls amb arengada de la costa

calçots escaldats amb tòfona i parmentier de patata

filets de perdiu amb verdures de temporada

escarola de cabell d’àngel amb romesco

canyuts del Delta amb sopa d’ametllons

croqueta de botifarra negra

cabrit de llet rostit amb vi ranci

carpaccio d’ostra del Delta amb el seu caldo.

Distintius

 

Comparteix-ho