Maspubills ecorestaurant [EcoCamp Vinyols]

Integrat dins l’EcoCampVinyols, practica una gastronomia «saludable, amb productes ecològics, de temporada i de proximitat». La clau, «un bon producte fresc i de qualitat, arribat directament del productor i treballat amb amor». La xef, Montse Queralt, forma part de la comunitat Slow Food i en segueix la filosofia de preservació de la cultura culinària de la regió. Cuina el mateix per a grans i petits: «En ple creixement, els més menuts necessiten àpats tan variats i equilibrats com els adults».

  • Vinyols i els Arcs, Demarcació de Tarragona

    Camí de Barenys, 13. Vinyols i els Arcs, 43391

  • No n'hi ha.

    Preu mig de la carta

  • Si

    Menu diari

Plats que elaborem amb producte local

«Tots els nostres plats són amb producte local. Segons temporada

podem oferir cremes de carabassa

carbassó

pastanaga

remolatxa; sopa de carxofa al curri

parmentier de remolatxa

arròs de galera i carxofes

arròs de cranc blau

fricandó de gall dindi amb cervesa

magret d'ànec amb chutney de cítrics

escarola de cabell d'àngel amb romesco-xató

xips de moniato o carxofa

tàrtar de bonítol

boles de paté de fetge de conill

pollastre al forn

amanides de temporada

tastet de tardor (moniato

patata i espinacs)

espinacs a la catalana... Oferim carns

peix i verdures a la brasa: gall dindi

pollastre

llonganissa de pollastre i conill; orada salvatge de les nostres costes

sardina

seitó i musclos

graellada de verdures de temporada. I sopars mariners a la fresca durant l'estiu: tàrtar de tomàquet amb paté de rap

musclos de l'àvia Lola

tataki de bonítol de les nostres costes sobre ceba confitada

popets de Cambrils caramel·litzats amb mistela negra... I cada temporada anem buscant nous plats

sempre respectant l'època de l'any i els ingredients que ens aporta la terra per a cada estació.»

Distintius

 

Comparteix-ho