Equilicuà

«Estava una mica cansat de les quattro stagioni», explica el Davide Poso. Treballa producte de proximitat —i, quan no pot ser, importat—; sovint, insòlit en una pizza. Neix de la idea de dos amics que volen apropar dues cultures gastronòmiques com són la catalana i la italiana. L’epicentre del restaurant és la pizza amb massa original, barreja de farines ecològiques que han fermentat entre 36 i 48 hores. Es defineix com a «familiar i jove, i amb molt d’afany d’innovar i sorprendre».

  • Valls, Demarcació de Tarragona

    Plaça del Blat, 4, 43800

  • 25€

    Preu mig de la carta

  • Si

    Menu diari

Plats que elaborem amb producte local

Pizzes clàssiques i

també

atrevides

com la de pop de Tarragona

la de bonítol amb crema d'ortigues o la de cabirol amb formatge tou de til.lers i compota de taronja

o la de calçot.

Distintius

 

Comparteix-ho