El Llagut

Al propietari i cuiner d’El Llagut, Ramon Martí, li agrada definir-lo com «una petita taverna marinera amb el cor d’un gran restaurant» que elabora «cuina compromesa amb el territori i la seva gent». En un local menut situat al centre de l’anomenada Part Alta de Tarragona, practica una proposta gastronòmica «respectuosa, honesta, de qualitat i propera» des de fa dues dècades. En destaquen els arrossos i la diversitat de plats, i promet «una experiència gastronòmica única».

  • Tarragona, Demarcació de Tarragona

    Natzaret, 10 (plaça del Rei), 43003

  • 40€

    Preu mig de la carta

  • Si

    Menu diari

Plats que elaborem amb producte local

Ramon Martí explica: «Tot el peix que manipulem prové cada dia de llotges properes. De Tarragona a Sant Carles de La Ràpita. Només treballem productes ecològics o sostenibles i respectuosos amb el medi que ens envolta. Només treballem amb productes de temporada. Comprem directament a productor defensant el seu preu just. No treballem peix provinent de piscifactories ni semicaptivitat.»No treballem espècies en perill d'extinció.

Distintius

 

Comparteix-ho