Recepta de Pollastre amb escamarlans

Pollastre amb escamarlans

Carns, Peixos i mariscs
Per a 6 persones

Ingredients

  • 1 pollastre trossejat
  • 12 escamarlans
  • 2 cebes trinxades
  • 3 tomàquets ratllats
  • 1 raig de brandi
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Farina
  • Aigua
  • · Per fer la picada:
  • 1 grapat d'ametlles
  • 2 galetes
  • All
  • Julivert
  • Una mica de vi ranci
icon
Close

Preparació

Salpebreu, enfarineu i enrossiu els trossos de pollastre, i reserveu-los.
En el mateix oli fregiu els escamarlans i reserveu-los.
Feu-hi el sofregit amb la ceba i el tomàquet.
Reincorporeu-hi el pollastre, flamegeu-lo amb el brandi i cobriu-lo amb aigua.
Deixeu-ho coure i, quan faltin 10 minuts, afegiu-hi els escamarlans i la picada desfeta amb el vi ranci.

Variacions:
Es pot afegir a la picada mitja presa de xocolata negra.
Es pot fer amb gambes o amb calamars en comptes d’escamarlans.
Es pot fer amb conill en comptes de pollastre.

Ingredients

  • 1 pollastre trossejat
  • 12 escamarlans
  • 2 cebes trinxades
  • 3 tomàquets ratllats
  • 1 raig de brandi
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Farina
  • Aigua
  • · Per fer la picada:
  • 1 grapat d'ametlles
  • 2 galetes
  • All
  • Julivert
  • Una mica de vi ranci
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana