Recepta de Crema de calçots amb romesco

Crema de calçots amb romesco

Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes

Ingredients

  • 6 calçots
  • 1 all porro petit
  • 1 patata petita
  • 200 ml de brou de carn
  • 200 ml de crema de llet
  • 100 g de mantega
  • Salsa romesco
icon
Close

Preparació

Netegem bé els calçots i treiem només la capa que és més dura.
Tallem els calçots a trossos petits.
Agafem una cassola i desfem la mantega, tot seguit fem el sofregit amb l’all porro, els calçots i la patata que abans hem trossejat.
Afegim el brou de carn juntament amb la crema de llet. Ho deixem coure uns 20 minuts a foc lent.
Retirem del foc, tot seguit agafem la batedora, ho triturem i ho passem pel colador xinès.
Rectifiquem de sal.
Seguidament, ho emplatem i afegim la salsa romesco fent un cordó que donarà color i gust al plat. També hi podem afegir unes quantes panses.

Ingredients

  • 6 calçots
  • 1 all porro petit
  • 1 patata petita
  • 200 ml de brou de carn
  • 200 ml de crema de llet
  • 100 g de mantega
  • Salsa romesco
Close
Font: Hotel Restaurant Diego