Recepta de cigrons a la catalana

Cigrons a la catalana

Llegums, Vegetarià
Altres noms: cigrons amb suc i cigrons guisats.

Ingredients

  • 800 g de cigrons bullits
  • 1 ceba trinxada
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 ous durs
  • 1 got de vi ranci
  • Brou de bullir els cigrons
  • · Per fer la picada:
  • Un grapadet d'ametlles
  • 1 galeta
  • All
  • Julivert
icon
Close

Preparació

Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet en una cassola.
Quan estigui confitat poseu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Afegiu-hi la picada deixatada amb una mica d’aigua, els cigrons i una mica del seu caldo, de manera que els cobreixi lleugerament.
Al final, afegiu-hi els ous durs partits.
Variacions:
S’hi pot afegir bacallà, prèviament saltat a la paella.
S’hi poden afegir panses prèviament remullades.

 

Ingredients

  • 800 g de cigrons bullits
  • 1 ceba trinxada
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 ous durs
  • 1 got de vi ranci
  • Brou de bullir els cigrons
  • · Per fer la picada:
  • Un grapadet d'ametlles
  • 1 galeta
  • All
  • Julivert
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana