Restaurant Sol

Teima Caballé regenta el restaurant «acollidor i familiar» que els seus avis van inaugurar el 1967 a la primera planta de l’hotel, i que van dur, després, sa mare i sa tia. En destaca la terrassa amb vistes al port de «la porta del Delta» (l’Ampolla). «Satisfem el paladar dels nostres comensals amb plats de cuina tradicional marinera», assegura, «sempre amb producte de proximitat», que, en aquest cas, prové tant del mar com del delta de l’Ebre. Cal tastar-hi els arrossos i el peix i el marisc de la llotja.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Ostres de l’Ampolla naturals o cruixents
      • arròs amb ortigues
      • tataki de tonyina Balfegó
      • angules amb ou i parmentier.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina marinera i tradicional.
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 27,50€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас!