Consell Regulador DOP Avellana de Reus

El Temps d’Avellana permet efectuar la promoció d’un producte de KM0 de referència, amb el seu segell de qualitat al qual s’hi associen els valors organolèptics de les nostres avellanes, que ens permet definir l’essència del territori al qual representem. És temps per treballar conjuntament per donar a conèixer nous productes derivats de l’avellana i  per al foment del seu consum, de forma especial a les escoles i en el sector de la restauració. El Temps d’Avellana 2023 consolida el nombre d’activitats i els municipis on se celebren, amb activitats diverses per a tots els públics de caire lúdic, educatiu i professional. En la programació, que s’allargarà fins a la celebració de les IV Jornades de l’avellana de Muntanya, el 5 de novembre, destaca la segona Festa de l’Avellana, amb el lliurament dels guardons DOP Avellana de Reus i nombrosos tallers, visites, tastos i actuacions, entre d’altres, que tindrà lloc el 21 d’octubre. En l’àmbit professional, se celebraran jornades tècniques entorn a com treballar l’avellana a la restauració, l’eficiència en l’ús de l’aigua i un tast de productes elaborats amb avellana, els dies 16 d’octubre i 8 i 9 de novembre, respectivament.