Ous al plat

Inici>Receptes >Ous al plat
  • Ous al plat
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 8 - Ous
  • Sal
  • Oli
  • Mantega
Preparació:

En plates individuals, untades amb mantega, trenqueu-hi 2 ous a cadascuna, amaniu-los amb sal i poseu un raig d’oli en els rovells.
Coeu-los al forn fins que quedin els rovells tendres i la clara quallada.
Serviu-los a la mateixa plata.

Variacions:
S’hi poden afegir salsitxes fregides, botifarra blanca a talls, pernil a llesques, tomàquet fregit, xoriç a llesques, sobrassada desfeta, cansalada fumada fregida o verdures bullides. Aquests productes s’afegeixen al plat dels ous abans de posar-los al forn.
Al moment de treure els ous del forn es pot posar una mica de mantega per sobre dels rovells.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.