Llet d'ametla

Inici>Receptes >Llet d'ametla
Ingredients:
  • 600 gr - Ametles crues pelades
  • 400 gr - Sucre
  • 1 - Escorça de llimona
  • 1 - Branca de canyella
  • 50 gr - Farina d'arròs
  • 1 l - Aigua
Preparació:

Es capolen les ametles i es mesclen amb el sucre.

Es posa la pasta d'ametla dins d'un filtre de drap de malla gran.

Aquest filtre amb la pasta es fica a l'aigua i es té en infusió com a mínim durant 6 hores. Després s'esprem el filtre de tela per recuperar totes les gotes del líquid.

El líquid resultant ha de bullir a foc lent uns tres quarts d'hora, abans d'afegir-hi el sucre. A continuació se li afegeix la pell de llimona i la canyella, i es manté la cocció una hora més.

Es retiren la pell de llimona i la canyella i es manté la cocció dues hores més.

Categoria: Altres receptes.
Font: Ripoll L. Cocina de las Baleares (630 recetas de Mallorca, Menorca, Ibiza y Formentera). 5ª edición. Luis Ripoll, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.