Figues amb nous

Inici>Receptes >Figues amb nous
Ingredients:
  • Figues fresques o seques
  • Nous
Preparació:

Per assecar les figues:
Esteneu els figues fresques sobre canyissos i deixeu-les en un lloc alt i al sol durant dos o tres dies, procurant que no es mullin en cap moment.
Després aplaneu-les de dalt a baix i deixeu-les uns dies més fins que estiguin seques.
Poseu-les en pots de vidre o en caixons.

Agafeu un tros de nou i fiqueu-lo dins d’una figa.

Variacions:
També es poden farcir les figues d’ametlles.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.