Fetge de vedella amb ceba

Inici>Receptes >Fetge de vedella amb ceba
Ingredients:
  • 800 g - Fetge de vedella
  • 4 - Cebes trinxades
  • 2 grans - All trinxat
  • 1 got - Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Fregiu el fetge de vedella tallat a rodanxes i salpebrat, i reserveu-lo.
En el mateix oli sofregiu la ceba i els alls, i quan estiguin rossos feu-hi la reducció del vi.
Mulleu-ho amb aigua, afegiu-hi el fetge i deixeu que cogui tot junt.

Variacions:
S’hi pot afegir una picada.
De la mateixa manera es poden preparar ronyons, fetge de porc i turmes.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.