Espatlla de corder

Inici>Receptes >Espatlla de corder
  • Espatlla de corder
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 2 - Espatlles de corder de 900 g
  • 2 - Ceba tallada a trossos grans
  • 2 grans - All sencer
  • 3 - Tomàquets tallats a quarts
  • 1 copa - Vi ranci
  • 1 fulla - Llorer
  • Romaní
  • Timó
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Saleu, empebreu i ruixeu amb oli les espatlles, i poseu-les al forn.
Un cop estiguin enrossides afegiu-hi la ceba, els alls, els tomàquets, la fulla de llorer, el romaní i el timó.
Deixeu que se sofregeixi la verdura i feu-hi la reducció del vi.
Aneu afegint-hi llossades d’aigua i deixeu-ho coure fins que les espatlles siguin cuites per dins i cruixents per fora.

Variacions:
Es pot acompanyar de bolets.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.