Conill amb xocolata

Inici>Receptes >Conill amb xocolata
  • Conill amb xocolata
1
Ingredients:
  • 1 - Conill
  • Manat d'herbes (orenga, llorer, farigola i sajolida)
  • 1 branca - Canyella
  • 2 - Cebes trinxades
  • 2 grans - All
  • 1/2 got - Vi blanc
  • 1/2 got - Vi ranci
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - Fetge de conill
  • 1 gra - All
  • 2 llesques - Pa torrat
  • Safrà
  • 1 grapat - Ametlles torrades
  • 60 g - Xocolata a la pedra
Preparació:

Fregiu les llesques de pa torrat, el fetge del conill i un gra d’all, i reserveu per a la picada.
En el mateix oli enrossiu-hi els trossos de conill salpebrats.
Afegiu-hi el manat d’herbes i les cebes.
Quan les cebes siguin rosses feu-hi la reducció dels vins i afegiu-hi aigua.
Cap al final de la cocció afegiu-hi la picada desfeta amb una mica de suc de la cocció.
Deixeu-ho coure una estona més, tenint en compte que ha de quedar una salsa espessa.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
No se ha encontrado el texto "estrella"