Conill al jaš

Inici>Receptes >Conill al jaš
  • Conill al jaç
1
Ingredients:
  • 1 1/2 kg - Conill trossejat
  • 1 cabeša - All
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 branca - Canyella
  • 1 copa - Vi negre
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparaciˇ:

Enrossiu amb el llard i l’oli el conill salpebrat, juntament amb els alls, el llorer i la branca de canyella.
Quan estigui enrossit feu-hi la reducciˇ del vi negre, afegiu-hi una mica d’aigua i deixeu-ho coure lentament amb la cassola tapada.
10 minuts abans d’acabar la cocciˇ afegiu-hi la picada.

Variacions:
En lloc de vi negre s’hi pot posar conyac.
S’hi poden afegir unes patates tallades a lÓmines sota el conill.
S’hi pot afegir al final de la cocciˇ un allioli negat.
Els alls de la picada poden ser fregits o escalivats.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.