Cargols a la brutesca

Inici>Receptes >Cargols a la brutesca
  • Cargols a la brutesca
1
Ingredients:
  • 2 kg - Cargols
  • Sal gruixuda
  • Vinagreta de tomàquet
  • Allioli
Preparació:

Sobre una llauna gran o, en el seu defecte, sobre teules grans, com més planes millor, poseu una capa de sal gruixuda i al damunt els cargols bocaterrosos.
Poseu-hi per damunt força palla.
Caleu foc a la palla i espereu que s’hagi cremat totalment.
Venteu les cendres i ja podeu menjar els cargols sucats en allioli o en vinagreta de tomàquet.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.