Mercat de Pagès a la Colònia Güell

Inici>Agenda >Mercat de Pagès a la Colònia Güell
Juny
2 de juny de 2012
Mercat de Pagès a la Colònia Güell

A partir del proper 2 de juny, el Camet de la Colònia Güell acollirà  cada dissabte el Mercat de Pagès de Santa Coloma de Cervelló.

Al Mercat de Pagès es podran trobar fruites i verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes d'elles de producció ecològica, i totes amb el segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari, un distintiu que trobareu als punts de venda de productes que es cultiven en l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que excel·leixen per la seva frescor, qualitat i origen, així com per haver estat produïts amb el saber fer de la pagesia de la comarca. El mercat de pagès tindrà continuïtat tots els dissabtes de 9 a 14 hores al Camet de la Colònia Güell.

 

De la terra a la taula és un vell concepte de venda directa entre el productor i el consumidor, sense que intervinguin transports o intermediaris, aconseguint així productes molt frescos a preus molt adequats. A través de la venta directa de fruites i verdures, els productors de la comarca també volen sensibilitzar els i les consumidores del paper que desenvolupa l'agricultura a la comarca del Baix Llobregat i de la necessitat de garantir una agricultura viable econòmicament a la comarca.

 

Aquesta iniciativa protagonitzada per pagesos del municipi reforça les accions que l'ajuntament està desenvolupant en el seu projecte de promoció econòmica, dinamitzant i promovent l'oferta comercial, turística i empresarial al municipi.

Enllaços:
Arxius associats:
Municipis: Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.