18a Fira catalana del formatge artesà de Lladó

Inici>Agenda >18a Fira catalana del formatge artesà de Lladó
Setembre
15 de setembre de 2013
18a Fira catalana del formatge artesà de Lladó

El proper diumenge 15 de setembre, Lladó, a l'Alt Empordà acull un any més la Fira Catalana del Formatge Artesà, que ja arriba a la 18a edició.

 

Des dels seus inicis l'organització de la fira dedica tots el esforços en reunir la major quantitat de formatgers artesans de Catalunya amb la finalitat de que hi hagués una gran representació dels formatges que es produeixen al nostre país. Paral·lelament la fira ofereix un espai on poden gaudir tant grans com petits, amb una gran diversitat d'espectacles lúdics i culturals.

 

En aquesta edició hi participen 60 artesans alimentaris de qualitat dels quals: 40 són formatgers artesans d'arreu de Catalunya, inclosa Catalunya Nord, i 20 són d'altres productes alimentaris de qualitat: mel, galetes, embotits, anxoves, xocolates, vi, melmelades, patés, salses i olives, torrons, pa integral, caramels, coques...

 

Com en les edicions anteriors es podrà adquirir un tiquet per la degustació dels formatges que hi ha a la Fira. El tiquet, amb un preu de 8 €, inclou 4 degustacions de formatges, 1 degustació de vi, un plat de ceràmica de record de la fira i la participació en un sorteig de 5 lots de productes de la fira que s'aniran sortejant durant tot el dia.

 

Enllaços:
Arxius associats:
Municipis: Lladó (Alt Empordà).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.