Recepta de Sopa d'all

Sopa d’all

Halal, Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes, Vegà, Vegetarià

Ingredients

  • 5 alls
  • Unes llesques de pa sec
  • 1,5 l d'aigua
  • Un raig d'oli
  • Sal
icon
Close

Preparació

En una olla fregiu els grans d’all i després el pa.
Afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho bullir.
Afineu la sopa amb un batedor.
Poseu la sopa a punt de sal.

Variacions:
S’hi poden afegir uns ous batuts al final.
Es poden bullir els alls (sense fregir-los) amb l’aigua i un raig d’oli i afegir-hi el pa, batent-ho tot junt.
Es pot posar la llesca de pa i l’ou al plat i escaldar-los amb l’aigua bullent amb els alls fregits.
Es pot afegir cansalada fregida amb els alls.
Es pot fer amb alls tallats a làmines.

Ingredients

  • 5 alls
  • Unes llesques de pa sec
  • 1,5 l d'aigua
  • Un raig d'oli
  • Sal
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana