Recepta de pasta fullada amb escalivada i anxoves

Pasta fullada amb escalivada i anxoves

Amanides i plats freds

Ingredients

  • 4 trossos de 15 x 5 cm de pasta fullada
  • 1 pebrot verd escalivat
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • 12 filets d'anxova
  • 8 tomàquets cirerol
  • 1 dl de tomàquet ratllat
  • Mesclum
  • 1 dl d'oli de julivert
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal
icon
Close

Preparació

Coeu la pasta fullada al forn a 200º.
Talleu els pebrots, salpebreu-los i amaniu-los amb oli d’oliva.
Talleu les anxoves de dalt a baix.
Poseu a sobre de la pasta fullada el tomàquet ratllat, els pebrots escalivats, després les anxoves en forma de reixa i, per últim, decoreu el plat amb el mesclum, els tomàquets cirerol i l’oli de julivert.

Ingredients

  • 4 trossos de 15 x 5 cm de pasta fullada
  • 1 pebrot verd escalivat
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • 12 filets d'anxova
  • 8 tomàquets cirerol
  • 1 dl de tomàquet ratllat
  • Mesclum
  • 1 dl d'oli de julivert
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal
Close
Font: Restaurant El Velero de Sitges