Recepta d'olla verda -Verdures

Olla verda

Verdures i altres hortalisses
Altres noms: olla d'oli i escudella verda

Ingredients

  • 3 ossos d'espinada
  • 200 g de cansalada
  • 20 g de sagí
  • 100 g de faves sense tavella
  • 100 g de mongetes verdes tallades petites
  • 50 g de pèsols
  • 50 g de patates tallades a daus petits
  • 20 g de fideus gruixuts
  • 25 g d'arròs
  • Fulles d'enciam tallades
  • Farina
  • Sal
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Feu bullir 1 hora, aproximadament, els ossos de l’espinada, el sagí treballat amb farina i la cansalada.
Retireu els ossos, afegiu-hi les verdures, les patates i l’enciam.
Deixeu que arrenqui el bull i afegiu-hi l’arròs i els fideus.

Variacions:
S’hi pot afegir un tros de bacallà.

 

Ingredients

  • 3 ossos d'espinada
  • 200 g de cansalada
  • 20 g de sagí
  • 100 g de faves sense tavella
  • 100 g de mongetes verdes tallades petites
  • 50 g de pèsols
  • 50 g de patates tallades a daus petits
  • 20 g de fideus gruixuts
  • 25 g d'arròs
  • Fulles d'enciam tallades
  • Farina
  • Sal
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana